Fjernelse af brugereRemoval of users

I løbet af næste uge vil alle brugere blive slettet fra hjemmesiden, og muligheden for at registrere sig som bruger er allerede blevet fjernet.
Dette skyldes, at man som bruger kun kan kommentere på siderne/posts, og denne funktionalitet bliver ikke brugt.
Hvis man er tilmeldt vores nyhedsbrev, skal man være opmærksom på, at man muligvis vil blive påvirket af det, i form af en email der beder en bekræfte, at man vil modtage nyhedsbrevet. Dette skal man bare godkende.
Evt. spørgsmål bedes sendt til netgruppen@akdtu.dk
During the next week, all users will be deleted from the website, and the opportunity to register as a user has already been removed.
The reason is that the user can only comment on the pages/posts, and this functionality is not used.
If you are subscribed to our newsletter, be aware that you may be affected by it, in the form of an email that asks one to confirm that you want to receive the newsletter (just say yes to this.
Any questions should be sent to netgruppen@akdtu.dk