Spring til indhold

Havedag

På kollegiet bliver der afholdt havedage otte gange om året, som typisk vil blive afholdt i perioden marts-december (datoer kan variere fra gang til gang).
Heraf skal hver andelshaver/beboer deltage mindst to gange; en gang i løbet af marts-juni, og en gang i løbet af juli-december.
Havedagen varer fra kl 10:00 til 15:00 og man skal deltage i hele dette tidsrum.
Hvis man ikke deltager, opkræves et gebyr på 750 kr pr. gang som trækkes over huslejen.

På siden Havedag tilmelding kan man tilmelde sig til havedage (når tilmeldingen er åben).
Information omkring havedage (inkl. hvornår tilmelding åbner/lukker) vil blive udsendt til andelshaverens emailadresse, såfremt de har registreret denne hos administrator jf. vores vedtægters §35.2.

Regler for havedage

Bestyrelsen bruger en del tid og energi på at planlægge havedagene, så kollegiet bliver bedst muligt vedligeholdt, men det kræver at der sættes nogle regler for deltagelsen af havedagene:

  • Man skal deltage aktivt og i hele tidsrummet (kl. 10-15).
  • Det er ikke muligt at ændre sin tilmelding.
  • Har man ikke tilmeldt sig inden deadline vil man blive trukket 750 kr. over den månedlige boligafgift snarest muligt efter deadline.
  • Møder man ikke op til den tilmeldte havedag vil man blive trukket 750 kr. over den månedlige boligafgift snarest muligt efter deadline.
  • Det tæller ikke som deltagelse i en havedag hvis man møder op uden at have tilmeldt sig. Dog er det selvfølgelig stadig tilladt at deltage ved flere havedage, men kun den man er tilmeldt tæller.
  • Ved salg af andel skal man orientere køber, da andelen ikke slipper for sin forpligtigelse til at deltage i havedag.