Opgradering af internetforbindelsen

Kære beboer

Vores internetudbyder K-Net har i længere tid arbejdet på en forbedret internetforbindelse, som ikke længere benytter K-Net Utility. Denne løsning er så småt ved at være klar.

Netgruppen skifter alle lejligheder over til det nye system i morgen (mandag den 5. marts) klokken 09:00.
Vi forventer at det vil tage maks. 30 minutter.

Med det nye system er det ikke længere nødvendgt at bruge K-Net Utility til at logge på. I stedet registreres forbindelsen automatisk fra hver lejlighed. Dette betyder også at enheder som konsoller og smartphones kan komme direkte på nettet. Husk at du som beboer stadig er ansvarlig for den trafik der er på din forbindelse, jævnfør brugererklæringen.

For at sikre en korrekt opsætning af det nye system bedes du gå ind på http://ak.k-net.dk/confirm og bekræfte at oplysningerne på siden er korrekte.

På det nye system hæves trafikgrænsen. Den nye grænse er ikke fastlagt endnu, men vil være væsentligt højere end den nuværende grænse på 50 GB pr. 30 dage. Desuden vil din forbindelse ikke længere blive fuldstændigt afskåret når grænsen er nået, men i stedet vil hastigheden blive sænket af hensyn til de andre beboere.

Du kan på https://arthur.k-net.dk/user/ løbende følge med i dit trafikforbrug. Siden registrerer automatisk din lejlighed, så du ikke behøver at logge ind.

Skulle der være nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive til netgruppen på netgrp@ak.k-net.dk. Har du overhovedet ingen internetforbindelse, kan du kontakte Ole Back Madsen i lejl. 114.

Med venlig hilsen netgruppen på Andelskollegiet Akademivej.