Spring til indhold

Køb/venteliste

Vores venteliste administreres via systemet Waitly.
Deres prismodel er bygget op på et årligt gebyr per opskrivning per venteliste.
Derfor har vi valgt, at lave én venteliste uanset hvilken af de tre lejlighedstyper man ønsker.
Er man eksempelvis kun interesseret i kategori A lejligheder kan man blot ignorere henvendelser vedr. andre kategorier eller afslå dem når man modtager dem.

Det betyder dog også at bestyrelsen ikke kan give nogen informationer omkring hvor mange der står på venteliste til en specifik lejlighedstype. Man kan se hvor mange der står på den samlede venteliste hos Waitly, på linket længere nede.

Pris

Det koster kun 250 kr./år at stå på vores venteliste og dækker foreningens udgifter til håndteringen af ventelisten.

Køb af lejlighed og foreningens vedtægter

Da vi er et andelskollegie er der nogle særlige regler for at få lov til at købe en andel. Disse kan man læse om i vores vedtægter. Vigtigst er at man kun kan købe en andel hvis man er aktivt studerende på en mellemlang eller lang videregående uddannelse, eller er PhD-studerende. Det er derfor ikke muligt for eksempelvis postdocs at købe en andel.

Man kan dog godt tilmelde sig foreningens ventelister og optjene anciennitet uden at være studerende. Hvis man får tilbudt en andel kan man dog stadig kun købe den hvis man opfylder kravene i foreningens vedtægter.

Standby-liste

Vi modtager mange henvendelser om man kan købe andel hvis man er på en uddannelsesinstitutions standby-liste. Dette kan man ikke; det er påkrævet, at man har endegyldig bekræftelse på, at man er optaget og at man har godkendt sin studieplads, så det er sikret, at man som boende er studerende.

Stadig interesseret?

Så hop ind på Waitly.dk.

Husk at du kan læse om de forskellige lejlighedstyper, priser og månedlige udgifter på:
A (30 kvm.)
B (40 kvm.)
C (50 kvm.)

Efter tilmelding vil du stå til at afvente godkendelse. Dette skyldes at foreningens administrator, Cobblestone, skal godkende dig på ventelisten, hvortil der kan gå lidt tid, før man bliver godkendt, især i ferieperioder. Dette er en formalitet, så man kan ikke købe før man officielt er godkendt, og du mister ikke din plads i køen mens du venter på godkendelse. Der bliver ikke krævet studiebekræftelse, før man ønsker at købe en andel.

Important for non-Danish speakers!

ALL communication (emails, documents, letters, guides etc.) in the housing association are in danish.
Therefore, it is the apartment owner’s/tenant’s own responsibility to ensure translation/understanding of communication from the board/our administrator or external partners and our documents etc.